Kjøpsvilkår

UTE.no tilbyr følgende betalingsalternativer

  • Visa/Mastercard
  • Apple Pay

Ubetalte ordre
Ordre som ikke er betalt innen 7 dager fra bestillingsdato vil bli kansellert. Det vil alltid bli sendt ut påminnelse før kansellering.

Priser
UTE.no tar forbehold om feil i priser, produktbilder, produktbeskrivelser, overskrifter og annet innhold på nettstedet.

Reklamasjon og mangler
Kjøper plikter å kontrollere at forsendelsen er i henhold til bestilling. Åpenbare mangler og feil må reklameres innen 8 dager fra varene er mottatt. Mangler og feil som først kan konstateres etter at varen er pakket opp eller tatt i bruk må reklameres straks de er konstatert. Vi refunderer ikke på bakgrunn leveringstid (såfremt annet forekommer ved bestilling), eller produkter som er solgt på tilbud, med mindre det kan påvises vesentlige feil eller mangler ved produktets stand. Ved mangler og feil som kan spores til eller skyldes UTE.no vil UTE.no vurdere om mangel/feil skal rettes, ny vare leveres, prisavslag gis eller hele beløpet refunderes.

Levering/transport

Varene sendes fra UTE.no sitt lager innen 1-3 virkedager etter mottatt betaling. Leveringstid avhenger av produkt og er vanligvis 1 til 3 virkedager, avhengig av hvor i Norge pakken skal leveres. I noen tilfeller, og ved høy etterspørsel kan det påregnes noe lengre leveringstid.

UTE.no forbeholder seg retten til i unntakstilfeller å avbestille eller innstille leveranser om så behøves nødvendig, på grunn av for eksempel et bristende kundeforhold i et spesifikt leveranseområde, force majure hendelser (krig, politiske uroligheter, streik, lockout, blokkering eller annet avtalehinder utenfor UTE.no sin  rimelige kontroll). I slike unntakstilfeller blir du som kunde informert så fort som mulig.

Personvernerklæring

Du som mottaker eller giver av informasjon til/fra UTE.no er sikret full kontroll over de opplysninger du gir om deg selv.

Ønsker du å registrerere deg som kunde får du et eget personlig og passordbeskyttet område hvor du kan endre og oppdatere dine opplysninger.

Du vil ikke motta informasjon som virker krenkende eller som strider mot Norsk lov.

Vi oppbevarer ikke, og har ikke tilgang til, ditt passord, kreditkortopplysninger og/eller kontonummer.

Betingelsene kan endres når som helst, uten forvarsel. Det er den versjon som er aktuell ved foretatt kjøp som gjelder for kjøper.